4,7/5 baserat på 26 530 recensioner

200 000+ nöjda kunder

Din kundvagn

din vagn är tom

1. Bankkort/kreditkort:

Transaktionen kommer inte att debiteras förrän varan har skickats från oss. Vi registrerar och lagrar inte någon personlig information om din transaktion. All information sker mellan dig och betalningsleverantören. Din korttransaktion skickas krypterad genom Verifone kassan, Detta innebär att du kan betala säkert utan att vara rädd att din kortinformation hamnar på avvägar. Lanullva lagrar inte ditt kortnummer och det totala beloppet debiteras direkt på ditt konto.
Om vi ​​är slutsåld på en eller flera varor återbetalas beloppet.

2. Faktura:

LANULLVA erbjuder fakturor i samarbete med Klarna. Betalningsfristen är 14 dagar. Väljer du att betala med faktura tillkommer inga extra kostnader om du inte vill förlänga betalningsfristen utöver 14 dagar. För att betala med faktura måste du vara 18 år gammal, vara folkbokförd i Norge och vara godkänd i den kreditprövning som görs vid köptillfället.

När du väljer att betala med Klarna-faktura måste du ange ditt personnummer. Den används för att hämta din registrerade adress. OBS! Varorna kan inte skickas till annan adress. Detta för att förhindra bedrägerier. Om du inte accepterar adressen som hämtas måste du betala med kort. Vi lagrar inte personnumret i våra system.

Fakturan skickas till dig via e-post när vi skickar varorna från vårt lager. Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse och/eller inkassobesked och lagstadgade avgifter kan tillkomma. Om betalning ändå inte erhålls skickas fakturan till inkasso och ytterligare kostnader tillkommer. Vid försenad betalning beräknas

Vid beställning i vår webbutik får du en automatisk orderbekräftelse via e-post. Vi skickar ett e-postmeddelande till dig med leveransinformation och ett spårningsnummer som du kan följa, du hittar även spårningsinformation i det skickade SMS:et. När varan har kommit till ditt utlämningsställe eller brevlåda får du ett SMS om att paketet är klart för avhämtning.

Alla priser inkluderar moms.

Har du frågor?

Telefon: 71295800

E-post: kundeservice@lanullva.no